Lulu má zohyzděný obličej! Obyčejný zákrok na zvětšení rtů dopadl katastrofálně

Zdena Černá alias Lulu se svými estetickými úpravami netají. Tentokrát se rozhodla podstoupit další zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou, které však dopadlo tragicky.

Blondýnka Zdena Černá, která si nechává říkat Lulu, vás na první pohled zaujme svým bujným poprsím. Do hledáčku veřejnosti se dostala především jako údajná milenka zápasníka Karlose Vémoly, se kterým se prý nějakou dobu vídala. Nutno říct, že Karlos Vémola, který je ženatý s Lelou, tento vztah popírá.

Poté zase Lulu překvapila svým zájmem o Jaromíra Soukupa. Bohužel pro ni se jí však nakonec srdce mediálního magnáta získat nepodařilo. Teď si královna plastik usmyslela, že si ještě nechá o něco málo zvětšit své už tak dost napíchané rty. Vytoužený efekt se ale nedostavil. Místo toho totiž přišla alergická reakce na nově použitý materiál.

S humorem jde všechno lépe

Lulu ale nechybí smysl pro humor. Celou situaci se rozhodla zdokumentovat a zveřejnit ve stories na Instagramu, kde o tom informovala své fanoušky. Sdělila jim, že takhle vypadá poté, co si do rtů nechala aplikovat kyselinu hyaluronovou z Německa. „Alergická reakce. Tohle soudruzi z NDR nevychytali,“ udělala si Zdena z celé věci srandu.

Plastic Queen Evča v Like House 2:

Sdílejte článek

Přečtěte si také