Sex a vztahy

8. září 2024 18:04

Josef Šťastna

Mangombe má problém. Na internetu koluje péčko. Podle bulváru jde o Angie

Influencerka Angie Mangombe nemá v posledních dnech na růžích ustláno. V sobotu prohrála zápas v Clash of the Stars, o den později se řeší, zda natočila explicitní film pro dospělé publikum.

Video je staré asi pět let a podle webu eXtra.cz je na něm Angie Mangombe. Před kamerou vystupuje pohledná dvojice a je nutné uznat, že nahá dívka je opravdu Angie hodně podobná. Na některých záběrech vypadá skoro jako její mladší sestra.

Redakce zkusila Angie oslovit s žádostí o vyjádření, ale influencerka zatím nereagovala. V sobotu večer v Clash of the Stars prohrála titulový zápas s Hankou Gelnarovou, tak si možná ještě líže rány po lítém boji.

Video běhá na internetu a dívka vystupuje pod jménem DeepDown4U. Těžko hádat, zda jde o umělecké jméno nebo o nějaký kód.

Nahrávka byla podle webu eXtra.cz zřejmě pořízená během nějakého erotického chatu. Je vidět, že dvojice má se sexem bohaté zkušenosti, dojde na orální hrátky a další praktiky. Podle redaktorů webu eXtra.cz se jedná o Angie Mangombe. S tím si na Lajku úplně jistí nejsme, v době umělé inteligence a erotických "deepfejků" nelze věřit ničemu a nikomu. Je ale vidět, že žena z videa si sex užívá a před kamerou se nestydí. VIDEO NAJDETE ZDE.

Podívejte se také na rozhovor s pornoherci:

Sdílejte článek
Štítky sex celebrity videokamera Internet Clash of the Stars umění, kultura, zábava a média společenská rubrika hromadné sdělovací prostředky

Přečtěte si také