Showbyznys

28. května 2024 09:19

Josef Šťastna

Petr Nedvěd se objímal s prsatou blondýnou. Bývalá manželka se jen směje

Generální manažer české hokejové reprezentace Petr Nedvěd (52) pořád dokazuje, že si oslavy umí užít ve velkém stylu. V centru Prahy se odvázal se sexy blondýnkou. Kde v tu chvíli byla jeho oficiální partnerka Nicola? Byla doma, starala se o dceru a nakonec na Instagramu oznámila, že s Nedvědem už manželství dávno neplatí.

Petr Nedvěd měl svatbu v roce 2020, kdy slib věrnosti dal modelce Nicole Volfové, se kterou má dceru Naomi.

Během hokejových oslav po triumfu na MS ale půvabnou paní Nedvědovou nikdo neviděl. Fotografové deníku Blesk navíc Nedvěda načapali s jinou ženou. Ihned se rozjely spekulace, jak to vlastně Nedvěd doma nyní má.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hokejoví mistři světa rozdováděli zaplněný Staromák. Takhle vypadaly zlaté oslavy

Bylo vidět, že generální manažer hokejového nároďáku si noční tah pořádně užil. Nakonec skončil s vyvinutou blondýnou. Nedvěd se dobře bavil, společné chvíle s neznámou kráskou si velmi užíval. Když šli přes Pařížskou ulici, tak se dokonce chvílemi drželi za ruce. Na jiném rohu zase sexy bloncka masírovala Nedvědovi záda.

Podle Blesku vzal Nedvěd svůdnou paničku dokonce na byt. Na článek z Blesku v úterý zareagovala také Nicola, která na Instagramu uvedla, že Nedvěd si může dělat, co chce. Dvojice se totiž před rokem rozešla, před šesti měsíci navíc bylo manželství také úředně rozvedeno.

Petr Nedvěd si tak může užívat, jak se mu jen bude líbit. K nočnímu dovádění jen uvedl, že bývalá manželka je s tím v pohodě a celé historce se směje.

Petr a Nicola zůstali dobrými přáteli a dokonce se v klidu dohodli na střídavé péči o téměř čtyřletou dceru. Nedvěd dokonce pro své holky našel byt nedaleko původního bydliště, aby maličká nemusela měnit školku.

Sdílejte článek
Štítky hokej Petr Nedvěd Mistrovství světa v ledním hokeji Blesk Nicole Volfová

Přečtěte si také