Showbyznys

8. listopadu 2023 10:51

Josef Šťastna

Martina Fenina opustila partnerka. Vyzvracel se u auta, v garáži zůstaly fekálie

NEČUM NA MĚ SHOW: Fotbalista Martin Fenin hlásí comeback

Fotbalový bouřlivák Martin Fenin (36) znovu prokázal, čeho je schopen pod vlivem alkoholu. Nikdo se nemůže divit, že jeho partnerka Beata sebrala dvouletou dceru a z domu hrůzy zmizela.

Bývalý fotbalový reprezentant dál nezvládá své démony a z jeho chování jsou v šoku také sousedé v pražských Stodůlkách. Podle informací deníku Blesk se Fenin běžně opíjí a ve společných garážích po něm zůstává děsivý nepořádek. Není výjimkou, když sousedé na jeho parkovacím místě najdou zvratky či stopky exkrementů.

Podle Blesku Fenina opustila partnerka, která už nemohla snášet nekončící hádky a křik. Sebrala dvouletou dceru a odstěhovala se pryč. Do společného bytu Fenina v posledních týdnech nerada pouštěla, fotbalový bouřlivák tak spal v garážích, a když se mu chtělo na záchod... No hrůza.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bouřlivák Fenin se oženil. V Řeporyjích si vzal policistku

„Podělanou garáž po sobě pochopitelně neuklidil. A když dům objednal úklid, on ani nedal auto pryč, aby se to umylo. Je to bezohledné hovado, které nám ničí dům. Leží tam třeba střepy z rozmlácených flašek. A také se v domě potulují divní lidé, které tam pouští,“ popsali šokovaní sousedé bulvárnímu deníku s tím, že Fenin je často opilý a občas ho najdou spát před domem.

Sledujte s námi také podcast Hlasy zločinu:

Sdílejte článek
Štítky Řeporyje garáž fotbal Martin Fenin Stodůlky Blesk

Přečtěte si také