Youtubeři

16. března 2024 12:23

Eliška Reiglová

Maru Rosecká si zavařila fotkou se lvíčetem. Pro Instagram podporuješ týrání, zuří lidé

Influencerka Maru Rosecká si aktuálně užívá dovolenou v Egyptě, na které jí doprovod dělají neméně slavné kamarádky. O tom, co v turistickém ráji dělá, pravidelně informuje na Instagramu, jedním z příspěvků ale své sledující pořádně vytočila. Obviňují ji, že podporuje týrání zvířat.

V dovolenkových destinacích nejsou nabídky blízkého kontaktu se zvířaty ničím výjimečným. Ochránci nicméně už dlouhá léta upozorňují na to, že divoká zvěř obyčejně krotká není, proto mnohdy bývá pod vlivem omamných látek. Pokud jde o mláďata, tak ta navíc bývají velmi předčasně odebrána matkám.

Lidé o příbězích těchto „výstavních“ zvířat, která obvykle žijí v nevhodných podmínkách a bývají jim například vytrhávány i drápy, slýchají často. Proto je Maru Rosecká tolik rozzuřila, když se z dovolené v Egyptě pochlubila fotografií se spícím lvíčetem, jehož tlapku navíc svírala v dlani. Na fotografii s ní je také Markéta Ramanauskas alias sweetiemarket.

„To je super, pro hezkou fotku na Insta podpořit týrání zvířat,“ napsala ironicky jedna z uživatelek Instagramu. „Kolika léky musel být narvanej, abyste se mohly nechat vyfotit?“ zeptala se další komentující. Influencerka spojovaná s Kazmou ovšem poznámky svých sledujících příliš vážně nebrala.

„Markéta mu dala pár Xanaxů ze své lékárničky,“ zavtipkovala nepovedeně Rosecká. „Chápeš vůbec, díky čemu tyhle fotky vznikají? Ta zvířata doslova nadopují všelijakými s prominutím s*ačkami, aby byla povolnější a nezaútočila,“ dodala v pokusu o osvětu sledující, kterou ale hvězda první série reality show Like House nadále už jen ignorovala.

Podívejte se, co předváděl Kazma v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Egypt týrání zvířat Maru Rosecká lvíče Like House

Přečtěte si také