Matka chtěla pro dceru uspořádat narozeninovou oslavu ve stylu Barbie. Omylem najala striptérku

Tiktokerka sdílela vtipné video, ve kterém zavzpomínala, jak její matka omylem na narozeninovou oslavu ve stylu Barbie pozvala striptérku.

Snad žádný jiný letošní film už nebude takovým hitem jako Barbie. Dokonce ani miliardový Super Mario Bros. zjevně v kulturním dopadu nebyl až takovým fenoménem. Značka s více než 40letou historií zkrátka trefila opět trefila díru v trhu, a tak se stalo, že malé holčičky opět zbožňují své blonďaté panenky, muži opět vyhlížejí, jaká Barbie by jim mohla spadnout do života, a znuděné feministky mají nový důvod k protestům.

@joolia_go0lia #barbie #barbiebirthday #comeonbarbieletsgoparty #momfail #momcomedy ♬ original sound - Julia

Každopádně to vedlo i k obnovení traumatických (a zároveň trochu vtipných) vzpomínek jisté tiktokerky na jedny starší narozeniny, při kterých ji vlastní matka uspořádala tematickou oslavu právě ve stylu Barbie. Mělo to však jeden háček. Místo herečky předstírající, že je Barbie, pozvala striptérku jménem Barbie.

Bohužel pro nás všechny se však fotky z divoké oslavy ztratily nebo byly zničeny v zaplavené garáži, tiktokerka Julia tak doufá, že ona striptýzová tanečnice její virální klip zachytí a třeba se sama ozve se svými vzpomínkami na onen jistě povedený den.

Sdílejte článek
Štítky matka oslava narozeniny styl Barbie striptérka tiktokerka

Přečtěte si také