Virály

13. června 2023 17:13

redakce Prima Lajk

Matka zůstala v šoku poté, co si vyzvedla dítě z jeslí. Miminko mělo na obličeji škrábance

Rodiče byli naprosto zděšení poté, co si vyzvedli svého syna z jesliček. Miminko mělo celý poškrábaný obličej.

Žena byla v naprostém šoku. Maminka se rozhodla dát svého syna do jesliček, a když si pro něj přišla, zjistila, že má po celé tváři zhruba 20 krvavých šrámů. Teprve desetiměsíční Noah měl škrábance po celém obličeji. Zaměstnanci z podniku Only About Children Melbourne Central v Austrálii ženě tvrdili, že k incidentu došlo během toho, co dětem měnili plenky. Jejímu synovi údajně způsobilo jiné batole, když byly děti zrovna bez dozoru.

„S manželem jsme oba brečeli. Nemohli jsme uvěřit, že tak strašná věc se stala našemu chlapečkovi. Rodiče okamžitě převezli dítě do nemocnice, kde jim lékaři nechtěli věřit, že má tolik škrábanců od jiného dítěte. Po důkladném vyšetření naštěstí neobjevili žádné známky poškození mozku nebo očí. Rodiče také uklidnili, že malý Noah nebude mít žádné jizvy a škrábance se zahojí.

Ačkoliv jim bylo řečeno, že celá věc byla nehoda, Noahovi rodiče tomu příliš nevěří. „Můj manžel tvrdí, že rozhodně nešlo o nehodu, ale o týrání dětí,“ nechala se slyšet matka Rachel. Rodina požaduje kompenzaci a důkladné prošetření.

Sdílejte článek

Přečtěte si také