Showbyznys

24. března 2024 12:48

redakce Prima Lajk

Miliardář Karel Janeček měl autonehodu. BMW vyletělo mimo silnici, vůz zastavil o sloup

Padesátiletý miliardář Karel Janeček měl v neděli autonehodu. BMW v Praze vyletělo mimo silnici, vůz zastavil o sloup. Na nehodu upozornil jako první web Blesk.cz, který z incidentu přinesl fotky.

Miliardář Karel Janeček v neděli dopoledne boural v Praze poblíž Letohrádku královny Anny. BMW vyletělo mimo silnici, vůz zastavil až o sloup. Příčinu nehody policisté vyšetřují. Na incident upozornil web Blesk.cz.

Prima požádala v neděli Karla Janečka o vyjádření k incidentu, miliardář na dotaz zaslaný v SMS zatím nereagoval. Vyjádření dal později webu expres.cz.

„Důvodem nehody byla moje nepozornost, v autě jsem byl sám. Na místě jsem podstoupil dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. Nehodu policie na místě vyřešila pokutou,“ uvedl Janeček.

„Vyjížděli jsme k dopravní nehodě, při které řidič z nezjištěných důvodů vyjel mimo komunikaci a narazil do sloupu. Příčina nehody je předmětem vyšetřování,“ uvedl pro Blesk policejní mluvčí Richard Hrdina.

V roce 2014 Janeček nadýchal

Karel Janeček boural také v roce 2014. Tehdy v centru Prahy mu policie po nehodě naměřila 0,14 promile alkoholu. Na nehodu tehdy upozornil například web idnes.cz.

Karel Janeček v show s názvem K tabuli! Podívejte se na video:

Sdílejte článek

Přečtěte si také