Virály

24. května 2023 16:39

redakce Prima Lajk

Miliardář snažící se omládnout šokoval veřejnost. Ke svému procesu využívá krev vlastního syna

Miliardář Bryan Johnson bojuje proti stárnutí. Jeho metody ale budí u veřejnosti rozpaky. Jak využívá svého syna?

Není to tak dávno, co jsme psali o majiteli technologické společnosti Bryanu Johnsonovi, který se snaží vyvíjet různé technologie a procesy, pomocí nichž bojuje proti stárnutí. Sám sebe pak používá jako takového testovacího králíka, kdy tvrdí, že už nyní má tělo dvacetiletého, ačkoliv je mu takřka padesát.

Nyní se však miliardářský podnikatel a výzkumník svěřil, že mezi ony procesy patří také krevní infúze, jež bere od svého 17letého syna. Johnson se tak stal terčem kritiky, že svého potomka zneužívá k bizarnímu výzkumu, přičemž do této generační studie zahrnul i svého vlastního otce. Tomu zase poskytuje na oplátku on svoji vlastní krev.

V tuto chvíli přitom neexistují žádné potvrzující studie, že by výměna krve mohla vést ke zpomalení stárnutí. Navíc je to dost riskantní, protože takové výměny mohou vyvolat i silnou imunitní reakci. Sám Johnson přitom nemění krev poprvé, před generační výměnou dojížděl do Texasu za mladým anonymním dárcem. Až se člověk začíná bát, co tento miliardář vymyslí příště.

Sdílejte článek
Štítky krev syn stárnutí miliardář infúze Bryan Johnson

Přečtěte si také