Showbyznys

29. srpna 2023 08:58

Josef Šťastna

Milion dolarů od Kazmy dostane Andrea Kalousová, myslí si známý influencer

Kluk s kamením promluvil o nejvýznamnějším selfie a vyzval Pohlreicha na souboj

Moderátor Kamil Bartošek (zvaný Kazma) pobláznil celé Česko a tisíce lidí věří, že dokážou rozluštit šifru, která je dovede k milionu dolarů. Známý český influencer si myslí, že peníze ale dostane Andrea Kalousová.

Kazma si hraje s diváky a připravil pro ně nevídanou výzvu. Ve svém novém filmu ONEMANSHOW: The Movie, který se právě promítá v kinech po celé republice, totiž ukryl šifru. Ten, kdo ji rozluští, získá 1 000 000 dolarů, které jsou uloženy v trezoru na výstavišti v Praze. Každý, kdo zajde do kina na Kazmův film, tak může dolarovou výhru získat.

Alespoň to jsou základní pravidla, díky kterým Kazma dostal do kina fanoušky. Splní ale známý mystifikátor svůj slib? To je otázka. Objevují se názory, že celá hra je podvod a obyčejní lidé si na pěkné peníze určitě nesáhnou.

O tom je přesvědčený také influencer Ondřej Untermüller, který je známý jako Kluk s kamením, protože se kdysi objevil v pořadu Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem. Untermüller si myslí, že jediný, kdo může peníze opravdu získat, je modelka Andrea Kalousová, po které Kazma zoufalé touží a škemrá, aby se k němu vrátila.

„Byl jsem na tom třikrát. Už nemá cenu na to chodit, protože člověk, který úplně neumí matematiku, tak tomu nerozumí,“ prohlásil Kluk s kamením pro web Antiyoutuber. „Podle mě to stejně vyhraje jeden konkrétní člověk, kterého moc dobře asi známe,“ dodal Untermüller, který asi už pochopil, že on na pohádkovou výhru nedosáhne.

Sdílejte článek
Štítky peníze dolar kino Zdeněk Pohlreich Kazma Kazmitch Česko Praha Andrea Kalousová Ano, šéfe! Influencer ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také