Showbyznys

19. července 2023 17:43

redakce Prima Lajk

Místo luxusní dovolené vězení! Modelka Gigi Hadid skončila za mřížemi kvůli pašování drog

Slavná modelka Gigi Hadid skončila za mřížemi. V kufru jí byly nalezeny drogy.

Tak tohle nejspíš známá modelka Gigi Hadid nečekala. Zatímco se v médiích objevují už delší dobu spekulace, že opět randí s hercem Leonardem DiCapriem, aktuálně řeší poněkud ožehavější trable. Na letišti na Kajmanských ostrovech ji totiž zatkli poté, co jí v kufru našli drogy.

28letá kráska měla mít v zavazadle poměrně solidní množství marihuany včetně různého vybavení k jejímu kouření. Ačkoliv pak na ostrovy přiletěla ve společnosti tří kamarádek soukromým letadlem, při celní prohlídce narazila na výše zmíněné problémy, po kterých se ocitla krátce za mřížemi.

Naštěstí tam však nezůstala příliš dlouho a jakmile to bylo možné, zaplatila kauci a o dva dny později, když ji soud uznal vinnou, zaplatila pokutu v přepočtu 21 tisíc korun, čímž tahle nemilá kapitola pro sexy modelku skončila. Zbytek dovolené v tropickém ráji si tak už užívá opět na svobodě. Její tým pak k záležitosti vydal prohlášení, v němž stálo, že marihuana byla legálně zakoupená v New Yorku na lékařský předpis a že její používání je normálně povolené i na Kajmanských ostrovech.

Sdílejte článek
Štítky drogy Leonardo DiCaprio New York marihuana Gigi Hadid modelka Kajmanské ostrovy

Přečtěte si také