Virály

18. května 2023 15:33

redakce Prima Lajk

Modelka z OnlyFans zničila manželství vlastní matky. Co práskla na nevlastního otce?

Modelka z OnlyFans odhalila drsný důvod, proč skončil vztah její matky. Co nechutného dělal její nevlastní otec?

Australská modelka z OnlyFans Taila Maddison nedávno na TikToku sdílela svůj virální a velice znepokojivý příběh o tom, jak skončil vztah její matky. Ukázalo se totiž, že za to mohla samotná kráska, když se svěřila o aktivitách svého otčíma.

Podle Taily totiž nevlastní otec patřil ze začátku její kariéry na OF k jejím největším sponzorům vůbec. Kromě peněz, co jí posílal, se však nezdráhal ani speciálních žádostí o velice specifický druh obsahu. Nejčastěji si tak prosil fotky a videa z ložnice, ukazování spodního prádla, a další věci, které Taila plnila, aniž by přitom tušila, že jde o jejího nevlastního tátu.

Na to přišla až později, když se začala více zajímat, o koho v jejím životě se jedná. Celá záležitost je pak obzvlášť nechutná, když vezmete v úvahu, že byl otčím v životě mladé dívky už od jejích 11 let. Jakmile se tedy s touhle informací svěřila matce, byl muž i přes popírání veškerých nařčení okamžitě vyhozen z domu a tím jejich vztah skončil. Další důkaz, že dnes už nemůžete věřit nikomu.

Sdílejte článek
Štítky peníze rodina modelka TikTok OnlyFans nevlastní otec

Přečtěte si také