Virály

7. června 2023 12:18

redakce Prima Lajk

Moderátorce lidé pořád posílají reakce na její nohy. Co jí chodí do zpráv?

Laura Woods otevřeně promluvila o svých zkušenostech ze sociálních sítí. Kdykoliv prý ukázala své nohy, začaly se jí v soukromých zprávách kupit reakce. Co jí lidé píšou?

Laura Woods je sportovní komentátorka. Krásná blondýnka v jednom z rozhovorů přiznala, že uživatelé sociálních sítích si nikdy neodpustí komentáře směrem k jejím nohám. Pětatřicetiletá reportérka se prý občas objevila v nějakém svém videu bez ponožek nebo bot a vždy se dočkala podobných reakcí.

Zdá se, že Tarantino není jediný, kdo má úchylku na nohy. „Kdykoliv nemám na fotce boty, hodně lidí mi řekne, že mám nohy jako lodě. Mám číslo 7, což je v Anglii průměrná ženská velikost,“ hájí se se smíchem Woods. „Nejsou zas tak velké!“ dodává s tím, že pokud jsou komentáře urážlivé, reaguje na ně stejně. Naučila se prý mít narážky například na mužské přirození. „Nikdy nepochopím, jak lidi pak můžou tvrdit, že to nemůžu říkat. Jen proto, že jsem reportérka, tak se nemůžu bránit a lidi se mnou můžou mluvit neslušně? Ne, budu se bránit až do posledního dechu,“ vysvětlila Laura svůj pohled.

Sdílejte článek
Štítky moderátorka nohy Laura Woods

Přečtěte si také