Módní drama na premiéře dokumentu Karlos! Lele Vémole strhl eskalátor šaty

Lela a Karlos Vémolovi dorazili na obě premiéry dokumentárního snímku Karlos jako ze žurnálu. Manželům to moc slušelo, i když Lela později přiznala, že během slovenské premiéry došlo na pořádné módní drama a eskalátor jí strhl šaty.

Lela Vémola si na premiéru v Praze chtěla obléct bílé šaty s výstřihem a rozparkem. Krásný model chtěla doplnit o bílou kožešinu. Slovenská playmate však šaty nakonec nevynesla. Ačkoliv se jednalo o model šitý na míru, v den D jí neseděl tak, jak by si představovala, a tak nakonec oblékla dlouhé flitrované černé šaty na tělo.

Mohlo by vás zajímat: Lela Vémola se oblékla ve stylu panenky Barbie. Fanoušci nešetřili kritikou

Na saténovou bílou róbu nakonec chtěla vsadit na slovenské premiéře. Jenomže tam nastalo hotové módní faux-paux. Promítání tam totiž probíhalo v obchodním centru a bylo nutné projet pro eskalátorech. Právě ty se staly vnadné blondýnce osudnými. „Tentokrát ne můj muž, ale eskalátor ze mě strhl šaty na premiéře jeho filmu Karlos, která se konala v Bratislavě. Naštěstí mě zachránila moje kamarádka,“ zavtipkovala Lela u sebe na Instagramu.

Nakonec vyhrály šaty od Victorie Beckham

„Jakmile jsem vešla na eskalátory, tak se cíp šatů dostal do postranní gumy a začalo mě to vcucávat. Kamarádi za mnou začali šaty rvát, ty se začaly trhat a byly celé černé od šmíru a oleje,“ upřesnila Lela celou situaci Blesku. „Běželi jsme rychle do výtahu, aby mě nikdo neviděl. Naštěstí mě zachránila moje kamarádka Deniska, jinak bych musela přijít v kalhotkách,“ dodala Vémola.

Čtěte také: Lela Vémola naštvala fanoušky pravým kožichem. Nebudu přeci mrznout, brání se

Nepříjemnou situaci musela Lela okamžitě řešit a co nejrychleji si obstarat novou róbu. Nakonec to vyhrála smaragdově zelená s rafinovaným průstřihem na zádech. Navíc z dílny anglické módní návrhářky Victorie Beckhamové. Lela je sehnala v butiku, který je v blízkosti kina za 40 tisíc korun. K tomu na sobě měla zlaté lodičky na podpatku a kabelku od značky Dolce & Gabbana a nutno říct, že jí to moc slušelo.

Dokument Karlos mají na svědomí režiséři Michal Samir a Šimon Šafránek:

Sdílejte článek
Štítky trapas móda celebrity Karlos Vémola Lela Ceterová Lela Vémola

Přečtěte si také