Youtubeři

7. července 2023 12:25

redakce Prima Lajk

MrBeast pokořil Marka Zuckerberga. Na nové sociální síti nasbíral větší počet sledujících

Nová sociální síť Threads rychle nabírá nové uživatele. Zuckerberga na ní překonal už i youtuber MrBeast.

Tak dlouho Elon Musk škodil Twitteru, až se nakonec splnilo přání mnohých nespokojených uživatelů ptačí sítě, a Mark Zuckerberg potažmo jeho Meta přišla s podle všeho velice zajímavou náhradou. Nová sociální síť Threads už běží něco málo přes den, u nás si zatím na start budeme muset ještě chvíli počkat, už nyní ale dosáhla přes 30 milionů uživatelů, což jí trvalo méně než 24 hodin.

Každopádně zájem o Threads potvrzuje i zapojení slavného youtubera MrBeast, kterému se navíc podařil docela nečekaný kousek. Na Threads totiž získal 1 milion sledujících rychleji než sám zakládající Zuckerberg. Ten ho samozřejmě vzápětí dohnal a k těm prvním „milionovým“ uživatelům už se přidala i řada dalších osobností. Momentálně se tedy zdá, že start má Threads více než povedený, otázkou je, co bude dál.

Nová síť si totiž bude muset své uživatele taky udržet, což je daleko složitější. Navíc se na obzoru rýsuje žaloba od Muska na Zuckerberga za to, že de facto využil služeb propuštěných zaměstnanců Twitteru, aby vyrobil jeho kopii. Jestli je to pravda, nebo jenom zoufalá snaha pošpinit konkurenci, to asi ukáže až čas.

Sdílejte článek

Přečtěte si také