Virály

30. května 2023 13:40

redakce Prima Lajk

Muž si chtěl navonět zadek. Plechovka deodorantu mu uvízla ve střevech

Opravdu kuriózní případ museli řešit lékaři v Íránu. Nejmenovaný muž si chtěl navonět svůj anus a jaksi se mu přitom deodorant ztratil v útrobách jeho těla.

Třicetiletý muž vyhledal pomoc lékařů zhruba po dvou hodinách, co se mu deodorant ztratil v oblasti jeho zadnice. Pacient si stěžoval na velkou bolest v oblasti žaludku. Doktoři, kteří ho přijali a léčili, zveřejnili jeho rentgenový snímek v lékařském časopise.

Lékařům se však hmatem nepodařilo najíst žádnou část deodorantu a pacient vůbec nespolupracoval, a tak ho museli poslat na operaci. Během té mu plechovku odstranili přes břicho. Muž strávil v nemocnici jeden den po zákroku a před tím, než byl propuštěn domů, ještě musel navštívit psychiatra.

Lidé si do této oblasti strkají věci většinou za účelem nějakého sexuálního uspokojení, ale lékaři důrazně varují, aby při tom dbali opatrnosti a používali předměty s rozšířeným hrdlem, aby zamezili možné ztrátě uvnitř sebe. V těle kvůli tomu může hrozit i nebezpečná infekce. Není to poprvé, co se podobná nehoda někomu stala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také