Virály

29. června 2023 13:32

redakce Prima Lajk

Muž si chtěl umýt ruku a najednou ho pod vodu stáhl žralok. Podařilo se ho zachránit?

Pořádný šok zažil rybář na Floridě. Když si chtěl opláchnout ruce ve vodě, najednou se z hladiny vynořil žralok, který ho chytil a během vteřiny stáhl pod vodu.

Měl to byl normální poklidný den na lodi. Rybář jménem Nick (jeho příjmení nebylo zveřejněno) si během plavby chtěl pouze omýt ruce. Jenomže jakmile začal z boku lodi vířit vodu, přitáhl pozornost jistého predátora. „Nestrkal bych tam ruce,“ říká muž za kamerou. „Dvě sekundy nic nejsou,“ odpovídá muž na videu. Z vody se ale najednou vynořila velká žraločí hlava, která chňapla po jeho ruce.

Pak už můžete vidět, a především také slyšet zoufalé zakřičení Nicka těsně před tím, než úplně zmizí pod hladinou. Naštěstí se vmžiku vynoří a okamžitě vyskakuje zpět do lodi. Na palubě s ním v tu dobu byl ještě Michael Russo, který onen dramatický moment natáčel a poté video umístil na Instagram a s varováním: „Útok žraloka v národním parku Everglades. Prosím, nedělejte stejnou chybu a nevystrkujte ruce ani nohy z lodi,“ napsal do popisku. Muži následně jeli na pevninu, kde informovali strážce parku a jeli do nemocnice.

Sdílejte článek
Štítky žralok video Nick virály Michael Russo

Přečtěte si také