Virály

20. června 2023 13:28

redakce Prima Lajk

Muž si nechal vytetovat brýle na obličej. Reakce lidí mluví za vše

Muž z Itálie se rozhodl, že si nechá vytetovat brýle na obličej. Co ho k tak bláznivému nápadu vedlo? Lidé na internetu nešetřili kritikou.

Každý čas od času něco zapomene. Většina lidí se však tento neduh nerozhodne řešit tetováním. Jeden muž v Itálii si tak často zapomínal své brýle, že se rozhodl, že si je nechá vytetovat. Bláznivý nápad dovedl do konce a svěřil se do rukou tatérky jménem Gipsyg Tattooer.

Ta video celého procesu umístila na svůj TikTok a netrvalo dlouho, ale z nahrávky se stal virální hit. Během tří dní ho zhlédlo 14,6 milionu lidí. „Pokud pořád ztrácíte brýle, buďte jako on a vytetujte si je,“ napsala do popisku tatérka. Lidé ho začali okamžitě komentovat a většina z nich vyjádřila značné znepokojení. „Modlím se, aby to byl vtip,“ napsala například jedna žena. „Prosím, řekněte mi, že to není skutečné. Nemůže být. Řekněte mi, že to je vtip, ať můžu usnout,“ doplnil další uživatel. „Brečela jsem, protože jsem si sama ostříhala ofinu, ale pak jsem uviděla tohle a cítím se líp,“ dodala další žena.

@gipsygtattooer

If you lose always your glasses do like him tattoo them 💖

♬ Give It To Me - Henrik

Sdílejte článek
Štítky tetování brýle virály Gipsyg Tattooer

Přečtěte si také