Naomi Adachi se pochlubila dcerkou. Vlasatější miminko jste dlouho neviděli

Moderátorka, herečka a influencerka Naomi Adachi se před dvěma týdny stala maminkou. Radostnou novinkou se tou dobou pochlubila prostřednictvím Instagramu, kam umístila snímek přímo z nemocnice a prozradila, že na svět přivedla dcerku, která dostala jméno Emiko. Tu nyní ukázala na nové fotografii a její fanoušci jsou u vytržení z toho, kolik má holčička vlásků. Vypadá jako panenka.

Kráska česko-japonského původu Naomi Adachi se může na sociální síti Instagram pyšnit 120 tisíci sledujícími. Na rozdíl od řady jiných influencerů není nikterak kontroverzní, k fanouškům je milá a mnozí z nich mohli sledovat, jak se z dívky stává ženou a posléze maminkou. V polovině srpna přivedla na svět holčičku, které dala jméno Emiko.

Čtěte také: Rozzlobené matky ženou k soudu majitelku školy Plaváček. Ta své kontroverzní metody hájí

Nyní se Naomi svým fanouškům pochlubila novou fotografií, na níž drží svou dcerku v náruči. Samotná influencerka vypadá, že v roli maminky jen kvete, komentující jsou ale u vytržení především z množství vlásků na hlavičce malé Emiko. Shodli se, že díky nim vypadá jako panenka.

„Mně se strašně líbí, jak je vlasatá. A vlasatá miminka jsou pro mě nádherná,“ napsala jedna ze sledujících. „To je opravdu neuvěřitelné, kolik má vlásků. Nádherné jste obě, mateřství vám moc sluší,“ napsala další. Komplimentů pod nejnovějším příspěvkem Naomi by bylo jen těžko možné se dopočítat.

Čtěte také: Věkový trend se otáčí: Párů, kde je žena starší, je o 30 procent více. Na děti nespěchají

O tom, že je její dcerka víc vlasatá než jiná miminka, Naomi Adachi dobře ví. Koneckonců zdravotnický personál na to začal upozorňovat hned poté, co Emiko vykoukla na svět. „V porodnici jí občas řekli Mončičák,“ reagovala influencerka a novopečená maminka na lichotivé komentáře. Zatím to vypadá, že minimálně co se krásy hřívy týká, v dceři bude mít dvojnici.

Podívejte se na rozhovor s Naomi Adachi na téma filmů:

Sdílejte článek
Štítky vlasy rodina společnost Instagram dcera Influencer Naomi Adachi umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také