Nečekaný problém před korunovací Karla III. Na důležitém místě někdo vysekal obří penis!

Pečlivě naplánovaná akce a výjimečná událost, po níž se stane Karel III. oficiálně králem, musí řešit nečekaný problém. Ostře sledovaný ceremoniál se totiž stal terčem krutého vtípku.

Už zítra proběhne ve Velké Británii jedna z nejočekávanějších událostí tohoto roku, kterou budou sledovat miliony lidí z celého světa – korunovace nového britského krále Karla III. Ceremoniál, během něhož budou dodržovány i mnohé dávné zvyky, se odehraje poprvé po neskutečných 70. letech a mnoho lidí se této historické události plné přísného dodržování protokolu a zvyků nemohou dočkat. Akce je naplánována do posledního detailu, do Londýna přicestují státníci z celého světa a na první pohled se zdá, že se tu nic nemůže pokazit. Jenže už během čtvrtka se objevil problém, který nového krále asi úplně nepotěší.

Na pozemku paláce Royal Crescent ve městě Bath totiž někdo na jeho pověstný trávník vysekal sekačkou obří penis. Toto místo má být přitom jedním z velkých míst korunovačních oslav. Má se zde konkrétně odehrát velká korunovační párty ve stylu georgiánského období. Jenže teď se tamní vyhlášená tráva stala terčem krutého vtipálka, jehož motiv zatím není znám. Chtěl snad vyhlásit nesouhlas s korunovací? Nebo si jen myslel, že bude zajímavý a vtipný? Těžko říct. Organizátorům akce ale dá asi hodně práce jeho spoušť nějak zakrýt.

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také