Showbyznys

22. června 2023 16:43

redakce Prima Lajk

Nejbizarnější bitka roku? Elon Musk vyzval Marka Zuckeberga k zápasu v MMA. Šéf Facebooku souhlasil

Zapomeňte na Clash of the Stars. Ve Spojených státech se chystá Clash of the Real Stars! Proč vůbec vyzval Elon Musk Zuckerberga k zápasu?

Doba, kdy v MMA střetávali jen profesionální zápasníci, je evidentně dávno pryč. Ostatně nejen u nás, ale i ve světě už jsou prakticky běžné organizace typu Clash of the Stars, které se specializují na šílené bitky influencerů a celebrit všeho druhu. Pokud jste si ovšem mysleli, že už jste v tomhle ohledu viděli všechno, tak jste vedle. Nyní nás totiž možná čeká bitka ze všech největších a nejbizarnějších – a to mezi šéfem Facebooku Markem Zuckerbergem a miliardářem Elonem Muskem.

Na začátku celého bizarního příběhu pak stojí právě šéf Twitteru a zakladel SpaceX. Ten v internetovém špičkování prostě jen tak vyzval Zuckerberga k zápasu v kleci. „Jsem připravený na zápas v kleci,“ reagoval Musk na rýpnutí na Twitteru, jestli by si dal fight se zakladatelem Facebooku. A Zuckerberg s odpovědí dlouho neotálel: „Pošli mi adresu.“ „Oktagon ve Vegas,“ odvětil mu Musk. Dal tak jasně najevo, že chce zápas v MMA a nejspíš pod hlavičkou UFC, které sídlí právě v Las Vegas.

Jenže zatímco Mark Zuckerberg se bojovým sportům věnuje, je známým bojovníkem v jiu-jitsu a nedávno překonal obtížnou Murphyho výzvu, v níž si účastníci často sáhnou na dno svých psychických a fyzických sil, Musk si ze své fyzičky dělá spíš srandu „Mám skvělý chvat, kterému říkám mrož, kdy prostě protivníka zalehnu a nedělám nic,“ napsal a přidal k příspěvku video s mrožem. „Téměř nikdy necvičím, kromě toho, že zvedám své děti a házím je do vzduchu,“ dodal. Je samozřejmě otázkou, zda k zápasu opravdu dojde nebo se jednalo pouze o jejich povedený vtípek. Asi ale neexistuje nikdo, kdo by tuhle šílenost nechtěl vidět! Tak snad se MMA fightu opravdu dočkáme.

Sdílejte článek
Štítky Las Vegas Elon Musk MMA Mark Zuckerberg zápas

Přečtěte si také