19. října 2024 13:02
Těhotnej kuchařNejlepší návod, jak na ztuhlé máslo? Tímto videem Těhotnej kuchař pobouřil sledující

Problém se ztuhlým máslem vyřešen - Těhotnej kuchař
Tvrdé máslo a pod ním drolící se čerstvý rohlík může být frustrujícím ranním zážitkem. Influencer Těhotnej kuchař se proto rozhodl jednou provždy ujasnit, jak máslo nechat správně povolit. A takovou radu jste pravděpodobně nečekali.
„Máslo, alespoň mně, chutná takový polotuhý. Tuhý tak dobrý není a většinou s ním roz*ebeš to pečivo, na který ho chceš namazat,“ začíná návod Těhotnýho kuchaře, který je překvapivě jednodušší, než byste asi čekali. Aby máslo povolilo, není potřeba ho dávat do mikrovlnky, a už vůbec ne ho škrábat cedníkem nebo škrabkou, jak jste mohli vidět v některých virálních příspěvcích na sociálních sítích. Influencer nedoporučuje ani lis na česnek nebo horkou sklenici. Podívejte se na video v úvodu článku, kde najdete celé řešení.

A když už jsme u toho mazání másla na rohlík... podívejte se i na další video Těhotnýho kuchaře. Pravděpodobně zjistíte, že jste to celý život dělali špatně.
Jak správně namazat máslo na rohlík podle umělé inteligence?