Virály

29. května 2023 16:33

redakce Prima Lajk

Největší smolař roku? Týpek prodal vzácné konzole a udělal osudovou chybu

Internet nemůže uvěřit klipu mladého muže, jenž vyměnil vzácné staré konzole za obyčejnou novou.

Lidé mají na půdě často všelijaké bezcenné krámy. Tu a tam se však stane, že po tatínkovi, dědečkovi nebo třeba strýci přes koleno objeví v útrobách svých domů předměty, které přece jen nějakou tu sběratelskou cenu mají. A pak už záleží jenom na bystrosti nového vlastníka, jestli si hodnotu takové věci uvědomí nebo ji alespoň dokáže zjistit, či nikoliv. V případě následujícího mladíka to bohužel pro něj byla ta druhá varianta.

Na Twitteru totiž přes víkend kolovalo video, jež ukazovalo muže, který přišel do obchodu vyměnit své staré Nintendo konzole za nový Switch se Zeldou. Povedlo se mu to a on se na konci u pokladen tvářil velice šťastný. V tu chvíli ovšem netušil, že vyměňuje extrémně vzácné staré kusy, jež už nejdou nikde jinde získat, navíc nejspíš ve velmi dobrém stavu, za daleko méně hodnotný Switch.

Muž jménem Quincy tak dostal místo zhruba 1 200 dolarů (26 tisíc korun) pouhých 700, které navíc nejspíš všechny utratil za onen Switch s novou herní Zeldou. A nejsmutnější je, že si tuhle krádež nic netušícího muže přímo za bílého dne natočila samotná prodavačka, která nejspíš dobře věděla, co dělá.

Sdílejte článek
Štítky Twitter Nintendo Nintendo Switch herní konzole The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Přečtěte si také