Showbyznys

7. října 2023 09:19

Josef Šťastna

Nejžhavější bojovnice Česka umí provokovat: Veronika si hlídá, aby ji soupeřky moc nerozbily

Devatenáctiletá bojovnice Veronika Zajícová se proslavila v soutěži Miss České republiky, kde to dotáhla až do finále. V soutěžích krásy ji ale už moc vídat nebudeme, Veronika má před sebou zajímavou kariéru v bojových sportech. Nyní ji čeká zápas v organizaci Clash of the Stars.

Zápasnici z Krnova čeká premiéra v Clash of the Stars. Veronika Zajícová nahradí zraněnou Hanku Gelnarovou a postaví se Michaele Dostálové, se kterou má nevyřízené účty. Fanoušky bojových sportů nažhavil nedávný trashtalk, kdy si obě dámy bez cenzury řekly, co si o sobě myslí.

„Taky jsem 4 měsíce netrénovala postoj, protože jsem měla operaci nohy. Trénovala jsem grappling, jelikož to jediné jsem mohla trénovat i s chromou nohou. Ona ale trénuje na Gelnarku už několik měsíců. Nakonec jsem si ale řekla, že zápas s ní vezmu, protože se ke mě dostala informace, že to bude možná její poslední zápas a jelikož mě hodně s*re, protože o mě neustále mluví jen samé sr*čky a lži, tak nemůžu riskovat, že mi zdrhne do důchodu,“ provokovala Veronika na svém Instagramu.

„Doufám, že bude poprava zajíce v kleci,“ podpořila Hana Gelnarová kamarádku Michaelu Dostálovou a dala tak jasně najevo, komu bude při turnaji fandit. A bude si také určitě přát, aby Dostálová zbila Zajícovou, co to jen půjde.

Veronika se totiž netají tím, že když nastoupí do zápasu, tak hlídá, aby jí soupeřky co nejméně poničily její rozkošný obličej. Dlouho se totiž snažila skloubit bojové sporty se soutěžemi krásy. V Miss České republiky to dotáhla až do finále a moc nechybělo, aby pronikla mezi nejlepší desítku. Už tehdy vyprávěla, že kvůli soutěžím krásy musí odříkat některé zápasy, protože pak nechce na přehlídkovém mole exhibovat s monoklem pod okem nebo poškozeným nosem.

Podívejte se, jak to chodí v Clash of the Stars:

Veronika si prostě musela vybrat, zda bude raději za půvabnou slečinku, nebo se vydá na cestu drsné bojovnice. Nyní se zdá, že na pár měsíců má jasno. Na svou premiéru v Clash of the Stars hodně dře. Obdivuhodné také je, že se dokázala vrátit po nepříjemném zranění nohy, kdy ji končetinu držely šrouby.

Už 28. října budou moci diváci sledovat, zda se tato na první pohled křehká květinka dokáže proti Dostálové prosadit. Určitě má o motivaci postaráno, Dostálová několikrát uvedla, že podle ní je Zajícová neinteligentní blbka, kterou do médií tlačí její tatínek. Zajícová nyní chce dokázat, že je sexy, umí rány rozdávat i přijímat a také není hloupá husa, což si ale řada lidí ze světa bojových sportů myslí.

Podívejte se, jak bojovala Hanka Gelnarová:

Veronika Zajícová v minulosti zápasila pod organizací RFA. V tuto chvíli tam má dokonce domluvený další zápas proti maďarské soupeřce Juhasz, do kterého by měla nastoupit na konci listopadu. Budeme tedy sledovat, co půvabná bojovnice na podzim předvede. Nyní ale má myšlenky upřené hlavně na Dostálovou, kterou v lásce opravu nemá.

Sdílejte článek
Štítky Instagram Česko Krnov soutěž krásy Miss České republiky MMA Hana Gelnarová Veronika Zajícová Michaela Dostálová

Přečtěte si také