Showbyznys

1. září 2023 09:25

Josef Šťastna

Nela Slováková se svěřila s velkou bolestí. Přišla o nejbližšího člověka

Hotel Paradise (409) - upoutávka

Vítězka Hotelu Paradise, influencerka a prodavačka plavek Nela Slováková, prožívá smutné období. Žena, kterou na Instagramu sleduje více než 300 tisíc fanoušků, se svěřila, že přišla o milovanou babičku.

Milovaná babička Nely Slovákové zemřela už ve středu. „Ten den, kdy jsi odešla… 30. 8. 2023. Nejlepší babička, která si do poslední chvíle myslela, ze příští rok půjde zase okopávat zahrádku a musí mě naučit ty kynuté buchty. Odešla jsi doma. Tam, kde jsi to nejvíc milovala a měla všechny kolem sebe. Nic už nebude jako dřív,“ napsala Nela k černobílé fotografii, kterou uveřejnila na svém Instagramu.

Fanoušci začali okamžitě vyjadřovat Nele soustrast a vzkazují jí, ať je v těchto dnech silná, že má kolem sebe lidi, kteří ji velmi milují a podrží ji.

Brněnská influencerka měla se svou babičku silný vztah, považovala ji za ženu, která jí opravdu rozumí. V posledních měsících ale Nela několikrát před fanoušky zmínila, že babička na tom není dobře, je připoutaná na lůžko a rodina se začíná připravovat na období bez milovaného člověka.

Nedávno odešel do nebe také Vašo Patejdl:

„Tady si člověk uvědomí, co je v životě důležité, jaké malichernosti řešíme. Teď si člověk vyčítá, že tady nebyl častěji, život je jen jeden,“ přiznala před fanoušky žena, která se snaží často tvářit sebevědomě.

Sdílejte článek
Štítky babička bolest Instagram Nela Slováková

Přečtěte si také