Nela Slováková omylem ukázala prověšené břicho, pak ji zklamala špína v hotelu

TOP STAR magazín 2017 (42) - Nela Slováková - sexy focení

Brněnskou podnikatelku Nelu Slovákovou sleduje na Instagramu přes 400 tisíc fanoušků, kteří obdivují její dokonalý život. Nyní Nela omylem ukázala fotku, která naznačuje pravdu o jejím těle.

Nela Slováková patří mezi nejobdivovanější Češky a řadu dospívajících dívek fascinuje její životní příběh, kdy se z nuly vypracovala mezi dobře vydělávající podnikatelky. Lidé obdivují její smysl pro humor i hezkou postavu, rádi komentují snímky, které blondýnka dává na Instagram.

Pohledná podnikatelka si zakládá na tom, že má hezkou postavu a sexy zadeček. Fanoušci a fanynky, kteří ji sledují, si zvykli na sexy fotky, které Nela ráda vystavuje. Nyní se ale sebevědomá influencerka postarala o nečekaný rozruch.

JAK ZHUBNOUT: Účinné cviky, které vás zbaví vypouklého břicha. Tyhle rozhodně vyzkoušejte

Na dovolené v Mexiku si užívala na pláži a předváděla se ve žlutých bikinách. Chtěla zřejmě znovu zazářit, ale to se tentokrát moc nepovedlo. Sledující si všimli, že její jindy dokonalá postava někam zmizela. Skoro to vypadalo, že Nela bude maminkou, ale to je nesmysl, těhotná není. Jen zapomněla zatáhnout břicho. Nelichotivou fotku uveřejnil například web VIPstar.cz.

„Co to máš, Nelo, za milana? Zapomněla jsi asi zatáhnout břicho,“ smáli se nepřejícní hejteři. „To je takové to jako Instagram versus realita. No jo, není vše vždy dokonalé,“ dodali na populární platformě další fanoušci. Nela Slováková ale má jinak moc hezkou postavu a zaslouží pochvalu i za to, že také občas dá na sociální sítě příspěvky, které tuto bohyni řadí mezi obyčejné smrtelníky.

Z Mexika se Nela Slováková přesunula do USA

Po návštěvě Mexika se Nela a její kamarádka přesunuly do Los Angeles. Nela fanouškům ukázala, že bude bydlet v luxusním hotelu Chateau Marmont, kde v minulosti pobývala například zpěvačka Miley Cyrus. Za noc v hotelu se platí cca 20 tisíc korun.

Nela ale nadávala, že v hotelu je špína. Na její nářky upozornil například web VIPshow.cz. „To je co? To nemyslí vážně! Za dvacet tisíc za noc tohle někdo myslí vážně? To je fakt hnůj,“ zuřila Nela. Nelíbilo se jí ani ve fitku, kde narazila na zaprášený boxovací pytel. „Tak tohle mě dostalo a normálně se mi chce brečet. Vztekem. Jak u starých rodičů na půdě,“ zhodnotila hotelové zázemí zklamaná influencerka.

Sdílejte článek
Štítky dovolená hotel Instagram břicho cviky na břicho Nela Slováková břicho Nely Slovákové

Přečtěte si také