Showbyznys

15. července 2024 09:49

redakce Prima Lajk

Nela Slováková vyzvala lidi k udávání. Schytala výsměch a slova o roztahování stehen

Nela Slováková promluvila o založení rodiny

Brněnská podnikatelka Nela Slováková vyzvala své sledující, aby jí pomohli udat, kdo stojí za jednou facebookovou stránkou, která jí dost vadí. Lidé se ale Nele vysmáli.

Influencerka Nela Slováková nemá ráda, když si z ní někdo dělá legraci. Proto se rozhodla, že věnuje padesát tisíc korun tomu, kdo jí pomůže zjistit informace o správcích facebookových stránek, které si z brněnské podnikatelky dlouhodobě utahují. Nele hodně vadí „influ drby“ a „Influsrandy drbárna“ a chce zjistit o správcích těchto skupin cokoliv.

„Nabízím padesát tisíc korun tomu, kdo mě přivede ke jménu, které stojí za stránkou influ drby. Nechci prosím vás žádné spekulace. Takže, všechny informace o těch lidech, kteří jsou správci. Já nevím, kdo to založil, kdo to tam píše. Takže všechny informace o těch lidech, kdo to udělal, kde bydlí, co dělají, jak dělají, špatné informace na ně, špatné věci na ně. Všechny věci na ně,“ zuřila Nela ve vzkazu, který vypustila přes Instagram.

Lidé se Nele vysmáli

Zdá se ale, že odměna 50 tisíc za bonzování je málo. Lidé se Nele vysmáli. Žádost Slovákové se nakonec začala řešit v samotné skupině.

„Až brněnská podnikatelka propálí můj reálný profil, zvažuji, že se stanu její novou kolegyní influencerkou. Když už mi udělá takovou skvělou reklamu zadarmo. Výhoda je, že ani nemusím roztahovat nohy v podřadné reality show před celým národem a takové příležitosti si já opravdu cením. Takže děkuji,“ vysmála se Nele jedna z moderátorek skupiny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také