Showbyznys

16. května 2023 14:08

redakce Prima Lajk

Nenáviděná Amber Heard se poprvé od přestěhování ukázala na veřejnosti. Herečka rozdávala úsměvy

Amber Heard po soudu s Johnny Deppem utekla do Španělska. Nyní se poprvé od přestěhování do hlavního města ukázala na veřejnosti.

Herečka Amber Heard, známá například z Aquamana, to po soudu se svým bývalým manželem Johnny Deppem neměla vůbec jednoduché. Jistě, do velké míry si to způsobila sama, jelikož obvinila svého ex z něčeho, co přitom sama dělala, ještě navíc ve vztahu, který byl toxický ze všech stran. Soud tak nejspíš právem uznal, že Heard slavného herce pomluvila, za což mu nyní stále dluží pár milionů dolarů.

Každopádně poté upadla do nelibosti nejen fanoušků, ale i velké části Hollywoodu, kde spálila své původní mosty. A tak utekla do Španělska. Nyní podle posledních zpráv žije se svou dcerou v Madridu, kde se po většinu času snaží vyhýbat jakékoli pozornosti. Teď se ale po delší době ukázala na veřejnosti, když se nechala fotit s fandy, podepisovala fotky a rozdávala úsměvy. Kdo ví, třeba se nakonec dočkáme ještě jejího návratu do Hollywoodu. Ostatně Depp nedávno uzavřel megasmlouvu se značkou Dior a jeho nový film otevře festival v Cannes, oba se tak začínají mít po letech soudních tahanic vlastně celkem dobře.

Sdílejte článek

Přečtěte si také