Virály

24. května 2023 12:21

redakce Prima Lajk

Nenáviděný Adin Ross naštval fanoušky. Co odporného udělal dalšímu streamerovi?

Adin Ross proti sobě opět poštval fanoušky. Porušil nepsané pravidlo a uškodil cizímu streamerovi.

Že mezi streamery pravidelně vznikají nejrůznější hádky a spory, a že je celá Twitch komunita pravidelně až po uši v jednotlivých dramatech, není nic nového. Přesto však existuje jedno nepsané pravidlo, které říká, že by si streameři neměli vzájemně škodit způsobem, jaký většinou přichází od hudebních společností žalujících kvůli právům.

Jenže přesně to teď udělal nenáviděný Adin Ross, když rok staré video svého kolegy Futivese nahlásil za porušování autorských práv. Důvodem je, že na záběrech ve videu Futives porážel Rosse ve hře Call of Duty, což samozřejmě Futives využil v titulku. Youtuber tak přišel o úspěšné video, zatímco do Rosse se vzápětí opřeli fanoušci, protože se opět zachoval jako prvotřídní… no to slovo si asi doplníte sami.

Bohužel to není poprvé a nejspíš ani naposled, co Ross jinému streamerovi či youtuberovi nahlásil video. Bohužel se tak opět potvrdilo, že nedávné řeči o tom, jak začne být Ross pozitivní a ohleduplný vůči ostatním, a jak šel do sebe, se ukázaly znova jako nesmysly, a komunita tak pokračuje v postupném ignorování všeho, co Ross dělá.

Sdílejte článek

Přečtěte si také