Showbyznys

16. května 2023 14:12

redakce Prima Lajk

Oblíbenou postavu měla ve třetích Strážcích Galaxie hrát Miley Cyrus. Zpěvačka ale nakonec nedostala šanci

Režisér James Gunn prozradil, proč zpěvačka Miley Cyrus nakonec nedostala příležitost ztvárnit oblíbenou postavu ve trojce Strážců Galaxie.

Režisér třetích Strážců Galaxie James Gunn dal fanouškům nedávno možnost se ho na Twitteru zeptat na pár otázek, na něž ale mohl odpovídat jenom stručné ano či ne. No a jedna z nich se týkala jisté změny obsazení, ke které došlo mezi druhým a třetím filmem. Původně totiž postavu počítače s umělou inteligencí zvanou Mainframe nadabovala ve druhém snímku zpěvačka Miley Cyrus. Otázka tedy zněla, jestli se Cyrus nemohla zúčastnit natáčení trojky, a jestli se jedná o tu samou postavu, která se objevila ve trojce, tentokrát však s hlasem Tary Strong.

Gunn na otázku odpověděl ano a ano. Jinými slovy byla nejspíš zpěvačka v tu dobu zaneprázdněná jinými povinnostmi, což jí nakonec neumožnilo se vrátit. Vzhledem k tomu, že se však Mainframe objevila ve trojce jen na pár vteřin a nehrála nijak důležitou roli, nemusí to diváky zase tolik mrzet. A to ještě za předpokladu, že si vůbec všimli tohoto malého camea ve dvojce.

Režisér nicméně rovněž reagoval na otázky serveru Buzzfeed, kde uvedl, že má Cyrus velice rád. Podle něj je zpěvačka vtipná, sympatická a milá a určitě by s ní rád v budoucnu ještě někdy spolupracoval. Její komiksová filmová kariéra tak nemusí být nutně u konce, ostatně James Gunn v těchto dnech řeší obsazení svého nadcházejícího filmu Superman: Legacy, kde by se v nějaké malé vedlejší roli určitě místo našlo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také