Showbyznys

29. září 2023 13:39

Josef Šťastna

Odmítala lízat záda. Kde jsou kořeny nenávisti mezi Krainovou a Hanychovou?

Trojnásobná máma Agáta Hanychová (38) nesnáší dvojnásobnou mámu Simonu Krainovou (50). Obě dámy si umí vyčítat plno věcí a do svých sporů zatahují i své partnery. Kde jsou kořeny této nesnášenlivosti? Všechno začalo hodně bizarně.

Simona nemá ráda Agátu a Agáta nemá ráda Simonu. To ví každý, kdo alespoň jednou v životě otevřel nějaký bulvární plátek. Obě dámy se do sebe opakovaně pouští a obě řeší, která z nich na svou stranu dokáže dostat větší procento oddaných novinářů.

Když Agáta chodila s Jaromírem Soukupem, tak byl do těchto sporu zatažen také mediální magnát. Agáta ale umí tvrdě útočit i na Karla Vágnera, který je manželem Krainové. Kde se ale kořeny nenávisti vlastně vzaly?

Celý spor odstartoval Jirka Hudler a lízání

Abychom pochopili, co se mezi Simonou a Agátou stalo, musíme se přenést až do roku 2003. Agáta tehdy chodila s vynikajícím hokejistou Jirkou Hudlerem a její maminka Veronika Žilková už si malovala, jak se její dcera provdá za jednoho z nejkreativnějších hokejistů světa. A také jednoho z nejlépe vydělávajících sportovců v Česku. Jenže na svatbu nedošlo, Hudler vztah ukončil a Agáta, pro kterou to byl jeden z prvních vážných vztahů, to nesla dost špatně.

To ale ještě Agáta netušila, že Hudler začne randit se Simonou Krainovou. Aguš nedokázala pochopit, proč si její milovaný Jirka začal se starší ženou. Krainové je dnes 50, vítěz prestižního Stanley Cupu ještě neoslavil ani 40 narozeniny.

„Vypadají vedle sebe jako máma a syn,“ začala do Krainové kopat Agáta, která nemohla přenést přes srdce, že věkově nesourodý pár působí spokojeným dojmem.

Idylka mezi Krainovou a Hudlerem skončila v roce 2009. Deník Blesk tehdy odhalil, že si Hudler platí prostitutky, aby mu plnily neobvyklá přání. Sexuální pracovnice Žaneta a Denisa bulvárnímu deníku popsaly, že Hudler po nich chtěl, aby mu lízaly záda. Bylo jasné, že Simona vedle sebe nesnese chlapa, který si platí lehké holky, aby ho olizovaly. V té době si ale přisadila i Veronika Žilková (ano, sama má svých problémů tak akorát) a začala tvrdit, že Krainová ponížení překoná kvůli penězům.

Jak se dnes má Simona Krainová:

„Já si myslím, že se k sobě Simona s Jirkou vrátí. Ona si spočítá kolik jí je a kolik má Jirka na bankovním kontě a odpustí mu nevěru. A přežije tu Moskvu. Já jí držím palečky, aby tu Moskvu vydržela. Je tam zima, ať si pořídí palčáky. Vyplatí se jí zamhouřit oči a říct, že si to ty k*rvy vymyslely,“ vyprávěla do bulváru Žilková, která ještě nemohla tušit, že některé výroky se jí jednou vrátí jako bumerang.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Agátu Hanychovou s Veronikou Žilkovou spojuje stejný osud

Simona ale ponížení neunesla a Hudlera pustila k vodě. Ten je dnes mimochodem jako trojnásobný táta spokojený po boku okouzlující manželky Hanky. Když ale Blesku vysvětloval, proč chodí za děvami lehkých mravů, tak Agáta neváhala a přisadila si, že dokud byl Hudler s ní, tak za k*rvama chodit nemusel. Uspokojit ho prý nedokázala až o dvanáct let starší Krainová...

Nikdo se po takovéto divoké přestřelce nemůže divit, že Aguš a Simča spolu na kamarádský drink ještě hodně dlouho nepůjdou.

Podívejte se, jak začínal vztah Agáty a Jaromíra Soukupa:


Přečtěte si také