Virály

13. června 2023 18:06

redakce Prima Lajk

Odvážná servírka zachránila týraného chlapce. Napsala tento tajemný vzkaz

Duchapřítomná a pohotová reakce servírky zachránila jedenáctiletého chlapce před rodiči, kteří ho týrali.

Servírka Flavaine Carvalho měla zrovna službu na Nový rok v restauraci Mrs Potato v americkém Orlandu, když si všimla podivného chování rodičů vůči mladému chlapci. Už po několika málo minutách se jí rodina nezdála. Začalo to tím, kdy si celý stůl až na jedenáctiletého hocha objednal jídlo. Chlapcův nevlastní otec Timothy Wilson jí sdělil, že se nají až později doma.

Dále si všimla, že má velký šrám mezi obočím. „O pár minut později jsem si všimla modřiny vedle oka. Tam už mi začalo docházet, že je tam něco špatně,“ vypověděla později servírka. Aby celou situaci ověřila bez toho, aniž by si rodiče něčeho všimli, napsala na papír vzkaz: „Potřebuješ pomoc? Ok.“ Ten pak zvedla, když stála za zády rodičů. Na to konto chlapec přikývl.

Flavaine okamžitě zavolala svého šéfa a policii, kteří nevlastního otce chlapce spolu s jeho matkou Kristen Swann zadrželi. Dvojice spolu měla ještě čtyřletou dceru, která podle všeho týraná nebyla. Rodičům ale odebrali obě děti. Lidé poté vyjádřili servírce obrovskou podporu, a dokonce založili sbírku, ve které vybírali peníze, aby ženu za její odvahu a správné chování odměnili. V době psaní tohoto článku už bylo vybráno 60 tisíc dolarů, což je v přepočtu přes jeden milion korun.

Sdílejte článek
Štítky týrání dětí servírka Flavaine Carvalho

Přečtěte si také