Virály

29. května 2023 16:30

redakce Prima Lajk

OnlyFans modelka drsně kritizuje moderátora platformy Kick. Údajně diskriminuje sexy streamerky

Streamerka se zlobí na platformu Kick. Jeden z jejích moderátorů prý diskriminuje influencerky.

Zatímco největší streamovací platforma Twitch bojuje, aby si udržela své největší tváře a zároveň nepodlehla tlaku zvenčí na snižování mravních zásad, ty ostatní se většinou snaží ulovit nespokojené influencery a postarat se o to, aby peníze z reklamy dál tekly. V případě Kicku, streamovací sítě pro mladé, která doposud těžce nezvládala moderování obsahu, a tak si vysloužila nálepku toxické platformy, kam většinou odcházejí ti nejhorší z nejhorších, nyní správci platformy čelí další kontroverzi.

OnlyFans modelka s přezdívkou MistressMord se teď opřela do jistého moderátora Kicku poté, co ji nutil během streamu převléct si top. Kráska cítila jistou křivdu, jelikož jí bylo zakázáno streamovat v podprsence, zatímco lidé jako Adin Ross mohou v klidu promítat divákům porno. A co hůř, její podprsenka pořád zakrývala více těla než když si některé streamerky oblečou bikiny.

Poté, co tedy obdržela varování, vrátila se modelka zpátky na Twitch. Ten prý taky není ideální, ale aspoň tam streameři vědí, na čem jsou. Zatímco Kick se podle ní tváří, že si tam streameři mohou dovolit všechno, ale pravidla zjevně platí jen pro některé. Paradoxně krátce nato dostala sedmidenní ban na Twitchi. Skoro jako by chyba byla někde jinde…

Sdílejte článek

Přečtěte si také