Pavel Novotný ukázal, jak má velkou chloubu. Je to 2 cm pod průměrem

Řeporyjský starosta Pavel Novotný se pohádal s místopředsedou ANO Karlem Havlíčkme. Na začátku byl útok na Aničku Slováčkovou, na konci je 14 cm v erekci.

Pavel Novotný na sebe strhl pozornost tím, když začal veřejně psát, kdy Anička Slováčková prohraje boj s rakovinou. Na to reagovala řada politiků hodně tvrdě. Do Pavla se ostře pustila také Babišova pravá ruka Karel Havlíček.

Karel Havlíček po řeporyjském starostovi vystartoval hodně ostře. „Novotný je chudák, a to nejenom za to, co udělal v posledních dnech,“ podotkl Havlíček ve videu na Instagramu v souvislosti s výrokem Novotného o zdravotním stavu dcery hudebníka Felixe Slováčka. „Zemře mu dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci,“ napsal komunální politik na sociální síti X.

Havlíček také dodal, že starosta Řeporyjí patří do zoologické zahrady a více se k němu nemá smysl vyjadřovat. „Tupá hlava, velké břicho, malý pinďour,“ dodal Havlíček.

Je to 14 cm

Pavel Novotný se rozhodl, že bude na Havlíčkova slova reagovat. "Při erekci 14 cm, to jest 2 pod EU průměrem. Mám ho tlustého, prý super na poševní stěny. To cituji jednu z žen svého života. Havlíček mé pé*o neviděl. Nejsem gay, možná si mě spletl s jiným partnerem, nevím. Na jeho úroveň neklesnu, byť vím, že ve sprše je vedle mě mrzák," napsal na síť X řeporyjský starosta.

Karel Havlíček rád vypráví o politice:


Přečtěte si také