TopStar

9. ledna 2014 16:40

Dagmar Dandová

Dietní polévka Martiny Kociánové: Manžela krmí podle divného receptu

Moderátorka a zpěvačka Martina Kociánová nás velice překvapila tím, co dělá v kuchyni. Rezignovala na sůl z českých obchodů a místo toho doma používá platidlo z himajských hor. Navíc manželovi dělá podivnou "mimózní" polévku.

"Manžel měl problémy s ledvinami, tak jsem se rozhodla, že mu budu vařit zdravě a dietně. Našla jsem si někde recept na polévku s názvem Mimoza a tam bylo: nakrájíme zelí a zalijeme ho vodou," přiznala své kuchařské počiny moderátorka. "Tak jsem to udělala, ale bylo to šílené!" dodala.

Kociánová na to šla nakonec rozumně, a tak přidala do "polévky" vajíčka, kroupy, rýži a koření. "Problém byl ale v tom, že polévka najednou přestala být dietní, takže veškeré mé snažení přišlo vniveč," povzdychla si Kociánová na křtu knížky Vaříme bez soli.

"No jo ale pak manžel najednou přišel a udělal u nás revoluci. Doma vyhodil veškerou sůl, s tím že je to prefabrikát a od té doby používáme jen růžovou krystalickou himalájskou sůl s minerály, která je nekřesťansky drahá a v Himalájích ji používají jako platidlo!" přiblížila nám Martina Kociánová, jak to u nich doma chodí.

To by nás zajímalo, čím ona platí manželovi, když on jí růžovou solí...

-dad-

Mohlo by vás zajímat

Sdílejte článek

Přečtěte si také