Showbyznys

30. června 2023 08:10

redakce Prima Lajk

Představitelka Lary Croft nezná stud. Hvězda Karlových Varů ukázala ve filmech naprosto vše

Jedna z letošních tváří filmového festivalu v Karlových Varech, herečka Alicia Vikander, už několikrát dokázala, že jí nahota ve filmech nedělá problém. Kde všude se už svlékla?

57. ročník mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech bude dnes večer oficiálně zahájen a stejně jako každý rok ani letos se filmový svátek neobejde bez hollywoodských hvězd. Mezi ty největší budou letos patřit bez debat herci Russell Crowe a Ewan McGregor, hned po nich ovšem bude patřit k největším ozdobám festivalu známá a půvabná herečka Alicia Vikander.

34letou herečku znají filmoví fanoušci zejména coby představitelku videoherní postavy Lary Croft z filmu Tomb Raider, rodačka ze Švédska má ovšem za sebou poměrně úctyhodnou kariéru, v níž už získala dokonce Oscara za nejlepší výkon ve vedlejší roli. Této pocty se dočkala za roli ve snímku Dánská dívka, zaujala ovšem také např. v Jasonu Bourneovi, sci-fi Ex Machina, špionážním filmu Krycí jméno U.N.C.L.E. či historické Královské aféře. Kostýmní dramata jsou pak evidentně jejím oblíbeným žánrem.

Podobné články

V Karlových Varech totiž během pátečního slavnostního zahájení nejen že převezme Cenu prezidenta MFF KV, ale uvede také nový historický film Královnin gambit, v němž si zahrála šestou manželku anglického krále Jindřicha VIII., Kateřinou Parrovou. Kromě hraní v dobových filmech má ale evidentně ještě další záliby – svlékání a natáčení sexuálních scén. Alicia se totiž ve filmech svlékla do naha už několikrát a ukázala nejen svá prsa, ale také mnohem víc. A bývá také velmi častou účastnící vzrušujících a smyslných sexuálních scén. Když se pak kouknete na „ukázky“ její práce v galerii a sexy tělo, bude vám hned jasné, proč je mezi režiséry tak vyhledávanou herečkou. Tak uvidíme, zda se odhalí také v Královnině gambitu.

Sdílejte článek
Štítky Karlovy Vary Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary sexy fotky Lara Croft Alicia Vikanderová Tomb Raider

Přečtěte si také