Showbyznys

10. prosince 2023 11:56

Josef Šťastna

Půvabná zpěvačka rázně popřela, že Noskovi zničila vztah. S hercem dělají jen krásné projekty

Jaromír Nosek v 7 pádech Honzy Dědka

Herec Jaromír Nosek (45) prožívá složité období, protože skončil jeho vztah se Zuzanou Hasalíkovou (32). Ta je navíc těhotná. Objevily se také spekulace, že Nosek si začal s okouzlující zpěvačkou Marií Svobodovou. Ta ale takové drby rázně odmítla.

O tom, že Nosek už není partnerem Zuzany Hasalíkové, informoval bulvární web expres.cz. K rozchodu mělo dojít už před několika měsíci. Pro všechny jde o velmi těžkou situaci, protože Hasalíková je těhotná. Podle expresu by měla rodit na Štědrý den.

Bulvární web navíc přišel s informací, že se Jaromír Nosek zakoukal do okouzlující zpěvačky Marie Svobodové, která je kamarádkou modelky Andrey Kalousové. Je tedy pravdou, že Nosek a Svobodová spolu natočili nádherný klip s názvem Lego.

Marie Svobodová pro Primu ale rázně popřela, že by s Noskem měla něco intimního. V sobotu uvedla, že talentovaným hercem pouze pracovali na společném projektu.

"Nic takového není pravda. Článek si expres vycucal z prstu. Jsem přes dva roky šťastně zadaná," vysvětila Svobodová s tím, že na spolupráci s Noskem je hrdá, ale za rozpadem jeho vztahu s Hasalíkovou rozhodně nestojí.

Sdílejte článek
Štítky vztah Lego projekt Štědrý den Jaromír Nosek Andrea Kalousová Marie Svobodová

Přečtěte si také