Radostný okamžik Davida Pastrňáka! Partnerka mu porodila dceru, kvůli ní se omluvil z MS

Český hokejista David Pastrňák se raduje z čerstvě narozené holčičky. Kvůli těhotenství partnerky nepřijel na MS.

Ani únava, ani zklamání z vypadnutí play-off NHL, dokonce ani zranění. Nakonec byly důvody Davida Pastrňáka, proč nepřijel na letošní MS v hokeji reprezentovat Českou republiku, daleko zásadnější. Jeho partnerka Rebecca totiž čekala miminko, které se čerstvě narodilo. Český kanonýr tak nedávno oslavil příchod holčičky Freyi Ivy.

O své štěstí se hokejista podělil na Instagramu, kam napsal: "Freya Ivy Pastrnak už je na světě „we’ve dreamt about this moment for long time and I couldn’t be more proud of my two beautiful girls. I can’t wait to watch you be the best mamma to our little nugget.“ #tátaprincezny"

Za oceán tak putují samozřejmě velké gratulace nejen od nás, ale také od všech českých fanoušků, kteří novopečeným rodičům přejí hodně zdraví a kotel lásky k tomu. Co se omluvenky na letošní MS týče, hokejista pro server iSport.cz uvedl: „Všichni vědí, co pro mě znamená národní tým. Nikdy jsem neodmítnul. Vždycky to je obrovská čest. Ale teď jsem se musel omluvit. Chtěl jsem být nablízku přítelkyni.“ Lidé v týmu nicméně jeho důvody znali a plně je respektovali. Tomuhle se říká příjemně zakončená sezona.

Sdílejte článek

Přečtěte si také