Youtubeři

10. května 2023 13:12

redakce Prima Lajk

Reportér položil soupeři Jakea Paula brutální otázku. Na místě dostal padáka

Jake Paul a Nate Diaz řešili na tiskové konferenci extrémně trapný dotaz. Novinář byl na místě vyhozen.

5. srpna se uskuteční boxerský zápas mezi Natem Diazem a Jakem Paulem. Pro Paula se bude jednat o návrat do ringu poprvé od prohraného duelu s Tommym Furym. A zatímco obvykle se o veškeré nepříjemné, provokativní a celkově trapné momenty stará právě bývalý youtuber a amatérský boxer Jake Paul, tentokrát se během tiskové konference předvedl jeden mladý novinář, jenž pro Paula pracuje. Nebo spíš pracoval.

@phillip.adair Jake Paul Fired his own Reporter Derek #jakepaul #natediaz #fyp #boxing #xyzbca #mustwatch #UFC #dazn #boxing🥊 #reaction #fypシ #wow ♬ original sound - PRIME SHOP

Onen reportér se totiž při tiskovce zeptal Diaze, co by musel udělat, aby se jako začínající boxer mohl zúčastnit zápasu v ringu proti jeho mladšímu bratrovi. Pokud je totiž jeho bratr stejný „posera“ jako Diaz, tak by mu „rozbil hubu“. Tenhle extrémně trapný a nedůstojný dotaz boxera pochopitelně nenadchnul, taky se za něj nervózní novinář ihned omluvil, zatímco ho Diaz několikrát dost brutálně utřel. Do situace se následně zapojil i Paul, který oznámil, že reportér pracuje pro jeho společnost a že ho nechá vyhodit. No, solidní trapas.

Sdílejte článek
Štítky reportér box zápas Jake Paul Nate Diaz Tommy Fury

Přečtěte si také