Virály

23. května 2023 13:55

redakce Prima Lajk

Řidič autobusu vyhrál 27 milionů korun! Rozhodnutí koupit si šťastný los přišlo při čekání na kebab

Steve Goodwin zažil ten nejlepší den v práci vůbec. Řidič autobusu totiž vyhrál miliony korun. Rozhodnutí koupit si onen osudový los navíc provází velice vtipná historka.

Co dobrého se vám může přihodit při tom, co čekáte ve frontě na svůj oblíbený kebab? Pravděpodobně to, že dostanete větší porci nebo omáčku navíc. Řidič autobusu Steve Goodwin (51) zažil ale zcela něco jiného. Stal se z něj milionář!

Když se během své pracovní šichty zastavil, aby se najedl v rychlém občerstvení, byla tam poměrně velká fronta a on se rozhodl zkrátit čas návštěvou nedalekého supermarketu. Chtěl si koupit pečivo a něco malého k snědku, ale nezůstalo jen u toho. Když zamířil k pokladnám, uviděl stírací losy a rozhodl se jeden koupit. „Poslední číslo bylo 73 což znamenalo velkou výhru,“ popsal řidič autobusu. A opravdu, ukázalo se, že nakonec vyhrál v přepočtu 27 milionů korun.

„Trvalo mi to trošku déle, než jsem si myslel, a tak jsem přišel do kebabu, vzal si svůj doner a jel domů. Z cesty si toho moc nepamatuju, protože jsem byl docela naměkko. Nestydím se přiznat, že jsem musel utírat slzu,“ popsal své prvotní pocity Steve. Svůj kebab prý ani nedojedl, jelikož nával emocí byl příliš silný.

Poté zavolal na výherní linku, kde mu jeho pohádkovou výhru potvrdili. Následující den jel jako obvykle do práce. „Musel jsem se sám pro sebe smát. Jsem řidič autobusu, který veze spousty lidí a nikdo z nich netuší, že jsem ve skutečnosti milionář,“ vtipkoval Steve. Svou práci prý opustit nehodlá, místo toho vzal svou přítelkyni Heidi na dovolenou, pořídil si nové auto a plánuje jim pořídit také nový dům. „Budu pokračovat v práci. Plánujeme s Heidi víc dovolených. Jsme oba dva nyní bez půjček, což je neuvěřitelné a zároveň krásné, že si pak užijeme důchod. Život je skvělý,“ pochvaloval si na závěr šťastný výherce.

Sdílejte článek
Štítky peníze loterie výhra milionář řidič autobusu stírací los Steve Goodwin

Přečtěte si také