Virály

27. června 2023 19:25

redakce Prima Lajk

Šéf největšího konkurenta Twitche přiznal, že Adin Ross ohrožuje Kick. Dostane kontroverzní streamer ban i tam?

Šéf Kicku promluvil o problémovém streamerovi Adinu Rossovi. Hrozí jeho konec?

Ředitel společnosti Kick připustil, že nechvalně proslulý streamer Adin Ross je pro jejich streamovací platformu přece jen určitým rizikem. Bohužel je ale zároveň Ross jedním z prvních velkých streamerů, který po svém zabanování na Twitchi přešel definitivně ke Kicku a stal se v zásadě jeho hlavní tváří.

Jenže v průběhu času nasekal několik kontroverzí, do nichž zapadá například pobízení k vraždě či ubližování na zdraví nebo zesměšňování ostatních, šíření nenávisti, nezbytnou součástí jeho streamů jsou vulgarismy, projevy rasismu a samozřejmě nesmí chybět ani pomyslné kopání do žen či jiných minorit.

I proto nyní v novém rozhovoru šéf Kicku Eddie Craven potvrdil, co si většina lidí myslela již dávno. S Rossem musel osobně už párkrát hovořit, v nějakých věcech ho krotit, případně se doptávat, jak co myslel, nebo jinak usměrňovat jeho výlevy, aby uchránil jméno značky i samotného Rosse. Asi by se dalo namítnout, že neuspěl ani s tím druhým, ani s tím prvním, pointou však je, že přestože Ross představuje občas riziko pro Kick, zároveň přináší spoustu sledujících a tím pádem i nějaké peníze. A dokud to takhle bude, bude společnost stát za ním stůj co stůj. Což je docela smutné, protože pak se nemůže nikdo divit, když se Ross projevuje tak, jak se projevuje.

Sdílejte článek

Přečtěte si také