Virály

12. května 2023 14:18

redakce Prima Lajk

Šéf Twitche překvapil živým streamem. Lidi nadchnul jeho hudební talent

Šéf platformy Twitch.tv Dan Clancy překvapil diváky hudebním streamem. Zahrál a zazpíval hit Také Me Home, Country Roads.

V dnešní době už by nás opravdu nemělo překvapovat vůbec nic. Dokonce ani fakt, že nový šéf platformy Twitch.tv Dan Clancy, který práci přebral letos v březnu, je nejen zkušeným byznysmenem, ale kupodivu i talentovaným hudebníkem. Jo, čtete správně.

Ostatně sám to teď čerstvě předvedl při jednom ze svých prvních živých streamů, na kterém zahrál a zazpíval slavný hit Take Me Home, Country Roads od Johna Denvera. A diváci byli z jeho hlasu pozitivně překvapení, takže mu dokonce začali posílat další skladby na přání.

Clancyho stream pochopitelně nezbořil sledovanost. Bokem faktu, že většina lidí ani neví, o koho se jedná, tak postarší muž navíc ani nespadá do tradiční představy „Twitch streamera“, čili maximum, jakého během svého vysílání dosáhl, bylo 157 diváků. Nicméně klip z jeho streamu má v době psaní přes 30 tisíc zhlédnutí, jeho příští stream by tak teoreticky mohl přitáhnout podstatně větší dav.

Někteří kritici nicméně tvrdí, že místo zpívání a hraní by se šéf Twitche měl raději soustředit na to, aby si platforma udržela stěžejní streamery, kteří v poslední době neskrývají svoji nespokojenost s různými aspekty platformy, ať už je řeč o podezřelých banech, nebo faktu, že z Twitche mají čím dál méně peněz.

Sdílejte článek
Štítky hudba stream Twitch Dan Clancy John Denver

Přečtěte si také