Virály

14. června 2023 16:03

redakce Prima Lajk

Sexy boxerka přišla na vážení v namalovaném dresu. Poznali byste, že je takřka nahá?

Boxerka Cherneka Johnson před svým nedávným zápasem ukázala, že víc než titul ji zajímá propagace jejího OnlyFans. A proto odhodila všechen stud a odhalila prakticky vše.

Doby, kdy k provokaci a kontroverzi stačilo vyzývavé oblečení, velký výstřih či křiklavé spodní prádlo, jsou už dávno pryč. Pokud chcete dnes provokovat nebo zaujmout, musíte jít zjevně ještě dál. Své o tom ví i bývalá šampionka IBF, boxerka Cherneka „Sugar Neekz“ Johnson. Ta nejspíš tušila, že v zápase s britskou zápasnicí Ellie Scotney nemá příliš šanci na vítězství, a tak se rozhodla vážení před zápasem pojmout trochu netradičně. Dorazila jen v kalhotkách, přes prsa si nasprejovala falešné tílko a logo OnlyFans. A faktu, že před kamerami stojí prakticky nahá, si samozřejmě všiml kdekdo.

„Jsem nadšená, že mohu oznámit své partnerství s OnlyFans, kde budu zveřejňovat zákulisní věci ze svého života, přípravu na zápas, trénink, výživu a všechny věci, které na jiných sociálních platformách neuvidíte,“ uvedla v souvislosti s tím sympatická brunetka na svých sociálních sítích. Její cíl se jí pak povedl na jedničku. O jejím OnlyFans profilu se začalo ihned mluvit a dost možná její tamější pikantnosti vidělo od té doby více lidí než samotný zápas, v němž bylo vidět, že v ringu už Johnson dlouho nestála.

Scotney tak nakonec po deseti kolech vyhrála jednoznačně na body a stala se novou mistryní světa IBF v superbantamové váze. A zatímco její budoucnost nejspíš bude plná dalších zajímavých boxerských střetů, Johnson se v dohledné době bude realizovat primárně v obsahu pro dospělé. Tak snad se jí změna kariéry vydaří na jedničku.

Sdílejte článek
Štítky nahá OnlyFans bodypainting Ellie Scotney Cherneka Johnson

Přečtěte si také