Showbyznys

31. května 2023 15:00

redakce Prima Lajk

Sexy hvězda Euforie prozradila, jaké měla problémy získat práci. Proč ji producenti odmítali?

Herečka Sydney Sweeney prozradila, jak role v Euforii ovlivnila její kariéru. Proč měla problémy získat práci?

Na další sérii Euforie si diváci budou muset počkat nejspíš až do roku 2025. Důvodem je nejen současná stávka scenáristů, ale taky fakt, že hlavní hvězdy seriálu mají momentálně plné ruce práce s jinými projekty. V případě herečky Sydney Sweeney to nicméně chvíli vypadalo, že kvůli roli Cassie z Euforie nebude vůbec schopná najít další práci. Proč?

Podle Sweeney, která se od té doby objevila ještě v seriálu Bílý lotos, nebo ve filmech Voyeuři a Reality, v ní totiž producenti zpočátku viděli jen mladou teenagerku, která nebude schopná uhrát cokoli jiného, než byly právě dívky typu Cassie. O všechny jiné role tak musela tvrdě bojovat, často však marně.

Nakonec se ale 25leté herečce přece jen podařilo prorazit, a to i díky tomu, že to jednoduše nevzdávala a dál se snažila získat role, které jsou pro ni určitou výzvou. Brzy se tak objeví i ve filmech Madame Web, romantické komedii Anyone But You nebo nové verzi Barbarelly. A to je stále prakticky na samotném začátku své kariéry. Bude každopádně zajímavé sledovat, kam až to tahle mladá talentovaná kráska dotáhne.

Sdílejte článek

Přečtěte si také