Youtubeři

10. července 2023 14:45

Milan Rozšafný

Sexy hvězda LIKE HOUSE se dočkala prvního potomka! Jaké dostal její syn jméno?

Exotická kráska z populární reality show či Clash of the Stars porodila syna. A se snoubencem Josefem Kůrkou mu dala nádherné jméno.

Půvabnou influencerku Angie Mangombe si nejspíš všichni pamatují jako jednu z nejkrásnějších účastnic reality show LIKE HOUSE a zabojovala si také na dvou večerech organizace Clash of the Stars. Nyní ji ale čekají hlavně rodičovské radosti a povinnosti. V sobotu 8. července totiž společně se svým partnerem Josefem Kůrkou přivítala na světě jejich prvního společného potomka, jemuž dal pár překrásné jméno – Rafael.

S radostnou zprávou se pár samozřejmě pochlubil na Instagramu, kde influencerka na InstaStories řekla i pár detailů k porodu. První kontrakce jí začaly totiž už v pátek při cestě pro kočárek. I kvůli tomu pak nerodila v Praze, jak bylo původně v plánu, ale nakonec v Ústí nad Labem. Angie si ovšem na Instagramu tamní péči nemohla vynachválit a je nakonec ráda, že k této situaci došlo.

Angie s partnerem Josefem Kůrkou, s nímž se zasnoubila pár týdnů po oznámení těhotenství, pak nyní samozřejmě září štěstím a jsou přesvědčeni, že i když oba vyrůstali bez rodičů, dokáží svého syna zahrnout nehynoucí láskou. „Oba jsme vyrůstali bez mámy a bez táty, jsme přesvědčeni o tom, že tomuhle pokladu dame plnou rodinu a neskutečně moc lásky," svěřila se Angie nedávno na Instagramu. Fanoušci i ostatní influenceři pak nešetří gratulacemi. A my se k nim samozřejmě přidáváme,

Sdílejte článek

Přečtěte si také