Virály

13. července 2023 16:35

redakce Prima Lajk

Sexy streamerka vymyslela nejlepší reklamu na svůj Instagram. Co sprostého sdílela?

Jak si udělat nenápadnou reklamu na Instagram a zároveň tím pobavit Twitter? Sexy streamerka přišla se zajímavým řešením.

Úspěch každého streamera nezávisí jenom na tom, jaký obsah vytváří, na koho cílí, nebo jak dlouho to dělá. Často se zatím skrývá i práce dalších několika lidí, kteří stříhají klipy, moderují chat, pomáhají s technickými aspekty a tak dále. Mezi takové lidi patří i moderátoři, které si většinou každý streamer vybírá sám na základě buď skutečné známosti, nebo dlouhodobého kontaktu v chatu. Čas od času se ale člověk spálí, a jak dokazuje čerstvý příspěvek streamerky Zastely na Twitteru, někdy to je fakt hodně bizarní.

Zastela totiž sdílela screenshot discordové konverzace svým (bývalým) moderátorem, jehož se ptala, jestli vyrobil nějaké klipy. Jeho odpověď? „Budu upřímný, neudělal jsem vůbec nic, poslední dny jsem jenom masturboval nad tvými fotkami na Instagramu.“ Jo, to je přesně něco, co chce člověk slyšet, když řeší práci. Na druhou stranu po sdílení tohohle příspěvku streamerce na Instagramu poměrně razantně stoupnul počet sledujících, ať už to tedy bylo předem domluvené, nebo pouhá náhoda, každá reklama je v tomhle případě dobrá. No a na ty nejlepší fotky z jejího Insta se samozřejmě můžete mrknout v galerii.

Sdílejte článek
Štítky reklama Instagram Twitter Twitch streamerka Zastela

Přečtěte si také