Sexy zpěvačka a influencerka promluvila o uniklých nahých fotkách. Jaký to na ni mělo dopad?

Známá zpěvačka Madison Beer popsala, jaký dopad na ni měly její uniklé nahé fotky. Čím si prošla a jak se na to období dívá zpětně?

Zpěvačka a hvězda TikToku Madison Beer se proslavila nejen svým talentem, ale taky tím, že její nahé fotky z mládí skončily před několika lety volně dostupné na internetu. Influencerka, která si nyní užívá velké popularity nejen v USA, ale i v zahraničí, nyní v čerstvém podcastu popsala, jak k tomu došlo.

Beer totiž byla podle všeho zamilovaná do nějakého muže, kterému nahé fotky poslala. Jenže ten její důvěry zneužil a fotky okamžitě sdílel dál, čemuž původně odmítala uvěřit. Jenže v tu chvíli to bylo stejně jedno, protože fotky byly rázem všude a zpěvačka neměla, jak jejich šíření zabránit.

@callherdaddy

Madison Beer talks about her explicit content leaking as a minor. Watch the full episode now only on spotify

♬ original sound - Call Her Daddy

Až o několik let později si uvědomila, že se vlastně stala obětí zločinu a že už tehdy mohla klidně celou situaci řešit úplně jinak, aktivněji a tak, aby bylo ihned jasné, kde je v tomhle příběhu ten špatný. Beer nicméně zároveň dodala, že jí tehdy dost pomohlo uvědomit si, že zdaleka není první ani poslední žena, která někdy poslala své nahé fotky někomu jinému a spálila se.

Sdílejte článek
Štítky zpěvačka TikTok USA influencerka Influencer nahé fotky Madison Beer

Přečtěte si také