Showbyznys

28. září 2023 08:43

Josef Šťastna

Sharon Stone je dnes strhanou babičkou. Nejnovější fotka zaskočila její fanoušky

Americkou herečku Sharon Stone (65) nejvíce proslavil film Základní instinkt, kde před hereckým kolegou Michaelem Douglasem odhalila nahý klín. Scéna se stala jednou z nejpřehrávanějších v dějinách kinematografie a z herečky se stala hvězda první velikosti. Bohužel ani Sharon Stone neumí zastavit stárnutí.

Sharon Stone má za sebou opravdu složitý život plný bolesti a zvratů. Velké trauma si odnesla z dětství, jako malou holčičku ji měl zneužívat dědeček. Podle vzpomínek slavné herečky znásilňoval  také Sharoninu sestru. Babička měla o všech nechutnostech vědět a vše tutlat...

Další velká rána přišla v dospělosti. S prvním manželem Michaelem Greenburgem čekali miminko, v pátém měsíci těhotenství ale herečka potratila. Byla jí diagnostikovaná autoimunitní choroba a podle lékařů ztratila šanci mít zdravé děti.

O potomky se pokoušela také s novinářem Philipem Bronsteinem, ale výsledkem snahy byly další dva potraty. V roce 2000 se pár rozhodl pro adopci syna. Později Sharon adoptovala další dvě děti a také opuštěnou ženu, kterou v podstatě do rodiny přijala do role babičky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jsem stále sexy a vím to, říká babička Sharon Stone

Ve 43 letech Sharon Stone prodělala mrtvici a musela se znovu učit mluvit i chodit. Utrpěla rozsáhlou ztrátu paměti a nedokázala se naučit texty pro své role. Herečka také zapomněla psát a číst. Tehdy prý uvažovala také nad tím, jak dlouho její trápení bude pokračovat...

Nebyla to ale poslední rána v těžkém životě. Po mrtvici od ní odešel manžel. Sharon to brala jako zradu a vyjádřila se v tom smyslu, že její muž ji nemiloval jako ženu, ale vnímal ji pouze jako sexuální symbol. Nedávno se Sharon objevila v Miláně, kam vyrazila za módou. Její tvář je samá vráska, ale herečka se na fanoušky usmívala. Tak snad podzim života prožije v klidu a štěstí.

Máte rádi Základní instinkt a další kriminální příběhy? Podívejte se na Hlasy zločinu:

Sdílejte článek
Štítky kinematografie herec Základní instinkt Michael Douglas Sharon Stoneová Základní instinkt

Přečtěte si také