Siamská dvojčata popsala svůj sex. Když to dělám s manželem, tak sestra je u toho, říká Abby

TOP STAR 21.3.2016 - Siamská dvojčata Abby a Britany

Čtyřiatřicetiletá siamská dvojčata Abby a Brittany Hensel mají dvě hlavy, ale jedno tělo. Abby se nyní zamilovala a naplánovala si svatbu. Brittany se tento krok nelíbil, ale nechtěla své sestře bránit v životním štěstí. Jak probíhá sex s manželem? Abby přiznala, že Brittany si při sexu čte. Orgasmus ale dívky prožívají společně.

Siamská dvojčata Abby a Brittany Hensel se narodila 7. března 1990 v americké Minnesotě. Jejich výrazná odlišnost vyvolala hned zájem veřejnosti, ještě populárnější se mladé dámy staly, když se v roce 1996 objevily v show Oprah Winfrey.

Během jejich dospívání o nich vznikl dokument a vlastní reality show. Dívky se staly slavnými, ale jisté je, že všechnu slávu světa by vyměnily za to, kdyby si od sebe mohly třeba na jeden jediný měsíc odpočinout.

Dnes jsou Abby a Brittany dospělé ženy, které vystudovaly, naučily se řídit auto a také u nich propukl zájem o muže.

Před pár dny novináři zjistili, že jedna z dívek se potají vdala. Abbyina svatba se podle deníku Today měla konat již v roce 2021, informace se objevila v médiích ale až nyní. Dívka si vzala zdravotního bratra a armádního veterána Spojených států Joshe Bowlinga. To byl moment, kdy řada jejich fanoušků začala spekulovat, jak vypadá jejich intimní život.

Ano, děláme to ve třech, přiznala Abby

Přestože Brittany ze svatby zpočátku nadšená nebyla, sestře nechtěla bránit ve štěstí. Musela se smířit také s tím, že dál budou všechno dělat spolu. Tedy plnit také manželské povinnosti.

„Jelikož se nás každý ptá na náš sexuální život, tak vám to řeknu: ‚Ano, mám sex se svým manželem a moje sestra Brittany je u toho. Orálně ho uspokojuji a se sestrou prožíváme orgasmus ve stejnou chvíli jako jedno tělo. Když však spím se svým přítelem, tak si sestra obvykle čte knihu nebo poslouchá krimi podcast, takže ona to uspokojení neprožívá a snaží se soustředit na něco jiného,“ uvedla Abby, že prostě sestru nikam odložit nemůže a dodala, že i když mají dvě hlavy, do těla přichází hromadný orgasmus.

Sdílejte článek
Štítky Oprah Winfreyová svatba orgasmus manželé sex Minnesota siamská dvojčata USA Abigail a Brittany Henselovy

Přečtěte si také