Virály

28. dubna 2023 17:48

redakce Prima Lajk

Šílenec Andrew Tate tvrdí, že byl otráven. Koho viní a proč odmítá lékařskou pomoc?

Andrew Tate napsal na sociální sítě, že byl otráven. Lidé se mu ale přesto dál smějí. Koho obviněný influencer viní?

Nechvalně proslulý a samozvaný influencer Andrew Tate se po propuštění z basy a přesunu do domácího vězení, zatímco je stále vyšetřován pro podezření ze znásilnění, pašování lidí a podílení se na organizovaném zločinu, nejspíš začíná dost nudit. Poté, co si nedávno koupil nové Bugatti koloběžky (jako náhradu za svá úřady zabavená auta…), tak nyní tráví spoustu času kouřením doutníků a psaním statusů na Twitter.

A je to právě jeden z posledních, které lidi mírně zmátl. Tate totiž napsal, že byl nejspíš otráven Matrixem, že má nateklý obličej, těžce se mu dýchá a zažívá stav podobný alergické reakci nebo kousnutí jedovatým hmyzem. Nic z toho se mu ale nestalo, navíc prý pil celou dobu jenom vodu a kávu.

Co je obzvlášť zajímavé, je ovšem zpráva od jeho společníků, že odmítá lékařskou péči – místo toho se prý léčí sám pitím čaje a pravidelným dýcháním. Nejsme experti, ale takhle se podle nás otrava úplně neléčí. Každopádně Tateův tým zprávu sdílel na Twitter už před nějakou dobou a v době psaní zatím nemáme informace, že by snad rumunský influencer skončil v nemocnici. Vlastně není ani jisté, že byl opravdu otráven – spíš šlo jen o další cvičení v zisku pozornosti. A jestli se něčím přece jen otrávil, hledali bychom příčinu spíš na fotce níže než v Matrixu…

Sdílejte článek
Štítky Twitter otrava Matrix Influencer Andrew Tate

Přečtěte si také